Auto limarija i farbanje

Crash centar obavlja sledeće limarsko-farbarske usluge na putničkim i dostavnim vozilima: poliranje automobila, farbanje i lakiranje vozila u komori, auto-limarske usluge, saniranje havarija na vozilima. Materijali i tehnike rada koji se koriste zadovoljavaju najviše standarde.

Crash-centar-2022a
Crash-centar-2022b

Pored ovih usluga Crash centar nudi i uslugu šlep službe (ukoliko je potrebno da se havarisana vozila prevezu) koja je besplatna. Vozila klijenata se dovoze i odvoze. U okviru servisa postoji auto-perionica.

 

Crash-centar-2022c

Centar poseduje 1200 m2 radnog prostora, parking za 100 vozila i najveći je limarsko-farbarski centar u Srbiji. Svi zaposleni poseduju licence, imaju iskustvo rada u ovlašćenim servisima i imaju stalne obuke.

Crash centar poseduje Mix Room Max Meyer (saradnja sa firmom Ehom d.o.o) i Nexa Autocolor. Komoru Pollino, jednu komoru za teretni program – model Discovery. Panter Car Bench za vraćanje automobila u geometriju, Fest ruku sa usisivačem. Sve navedeno garantuje vrhunski kvalitet usluga. Crash Centar - Auto-limarija i farbanje. Kvalitet o kome se priča!

Crash-centar-2022d
Crash-centar-2022e
Crash-centar-2022f
Crash-centar-2022g
Crash-centar-2022h
Crash-centar-2022j
Scroll to Top