TEHNIČKI PREGLED

Tehnički pregled

U Auto-centru Kiler, po najpovoljnijim uslovima, moguće je obaviti tehnički pregled, registraciju, i osiguranje svih tipova putničkih i kombinovanih vozila, kao i motocikala. Auto Centar raspolaže savremenom opremom za kontrolu tehničke ispravnosti vozila i na raspolaganju su dve linije za tehnički pregled. Celokupna usluga se obavlja u najkraćem mogućem roku i registraciona nalepnica se izdaje bez odlaska u Mup.

  • Tehnički pregled
  • Registracija vozila
  • Osiguranje vozila

Sve na jednom mestu, brzo i efikasno. Najpovoljniji uslovi plaćanja i cene. Popusti, akcije i besplatna kontrola ispravnosti vozila pre tehničkog pregleda! Vaš Kiler Auto centar.

  • DVE LINIJE ZA TEHNIČKI PREGLED

    Bez čekanja i zakazivanja!

Sezonska akcija u Kiler Auto centru Beograd (Zemun)!!!

Uz izvršenu kompletnu registraciju vozila u Kiler Auto centru na poklon se dobija kupon u vrednosti od 3000 din za bilo koju servisnu uslugu. Neke od preporučenih usluga su: zamena guma, zamena antifriza, hotel guma, centriranje trapa, poliranje farova, mali servis, veliki servis, zamena pločica. Uz odabranu uslugu ostvaruje se i dodatni popust od 10% na delove.

  • Novo u Kiler auto centru – besplatna kontrola ispravnosti vozila pre tehničkog pregleda!!!

tehnicki akcija

Izbegnite neprijatnost da budete vraćeni sa tehničkog ili da plaćate negde 1500-2000 dinara za kontrolu ispravnosti svog vozila. Od sada kod nas izvršite sve na jednom mestu bez previše čekanja i nerviranja.

tehnicki pregled i osiguranje 2

Dok sedite u prijatnom ambijentu našeg kafe-a i uživate uz besplatne napitke, proverite ispravnost vozila. Izvršite tehnički pregled i registraciju bez odlaska u MUP. Mogućnost plaćanja na rate. Izdavanje zelenog kartona.

auto mehanika

U slučaju da utvrdimo neispravnost Vašeg vozila, nađene nedostatke brzo ćemo otkloniti u našem servisu. Na taj način ćete uštedeti vreme i novac jer ne morate voziti auto na neko drugo mesto.

Opustite se, uživajte u vožnji a probleme oko Vašeg auta rešavamo mi!