Trenutno na akciji u Kiler Auto centru

Informacije o trenutnim akcijama i aktuelnim zbivanjima.

Trenutno na akciji

Uz izvršenu kompletnu registraciju vozila u Kiler Auto centru, na poklon se dobija kupon u vrednosti od 3000 din, za bilo koju servisnu uslugu. Neke od preporučenih usluga su: zamena guma, zamena antifriza, hotel guma, centriranje trapa, poliranje farova, mali servis, veliki servis, zamena pločica. Uz odabranu uslugu ostvaruje se i dodatni popust od 10% na delove.

  • Izvršite kompletnu registraciju i ostvarite odlične popuste i pogodnosti

Kiler Auto besplatno vrši preuzimanje DPF filtera. U krugu od 20 km (u odnosu na lokaciju firme) očišćeni filter vraća klijentu na adresu. Ukoliko je klijent udaljen više od 20 km, Kiler Auto centar snosi troškove kurirske službe za preuzimanje filtera, kao i za vraćanje očišćenog filtera klijentu.

Besplatne usluge

POSLOVNI KLUB - KAFE

Nakon prijema vozila, korisnicima naših servisnih usluga na raspolaganju je poslovni klub (kafe). U prijatnom i klimatizovanom prostoru, uz besplatne napitke i dnevnu štampu, naši klijeni mogu provesti vreme koje je potrebno za popravku vozila 🙂

BESPLATNE USLUGE

Usluge koje se ne naplaćuju: kontrola izduvnog sistema, kontrola napajanja akumulatora, kontrola rashladne tečnosti u sistemu za hladjenje motora, kontrola kočionog sistema i sistema za upravljanje.