Trenutno na akciji u Kiler Auto centru

Informacije o trenutnim akcijama i aktuelnim zbivanjima.

Trenutno na akciji
Uz izvršenu kompletnu registraciju vozila u Kiler Auto centru, na poklon se dobija kupon u vrednosti od 3000 din, za bilo koju servisnu uslugu. Neke od preporučenih usluga su: zamena guma, zamena antifriza, hotel guma, centriranje trapa, poliranje farova, mali servis, veliki servis, zamena pločica. Uz odabranu uslugu ostvaruje se i dodatni popust od 10% na delove.
  • Izvršite kompletnu registraciju i ostvarite odlične popuste i pogodnosti

Trenutno na akciji

Izbegnite neprijatnost da budete vraćeni sa tehničkog ili da plaćate negde 1500-2000 dinara za kontrolu ispravnosti svog vozila. Od sada kod nas izvršite sve na jednom mestu bez previše čekanja i nerviranja. Dok sedite u prijatnom ambijentu našeg kafe-a i uživate uz besplatne napitke, proverite ispravnost vozila. Izvršite tehnički pregled i registraciju bez odlaska u MUP. Mogućnost plaćanja na rate. Izdavanje zelenog kartona. U slučaju da utvrdimo neispravnost Vašeg vozila, nađene nedostatke brzo ćemo otkloniti u našem servisu. Na taj način ćete uštedeti vreme i novac jer ne morate voziti auto na neko drugo mesto.
Opustite se, uživajte u vožnji a probleme oko Vašeg auta rešavamo mi!
Kiler Auto besplatno vrši preuzimanje DPF filtera u krugu od 20 km (u odnosu na lokaciju firme) i očišćeni filter vraća klijentu na adresu. Ukoliko je klijent udaljen više od 20 km, Kiler Auto centar snosi troškove kurirske službe za preuzimanje filtera, kao i za vraćanje očišćenog filtera klijentu.

Besplatne usluge

POSLOVNI KLUB - KAFE

Nakon prijema vozila, korisnicima naših servisnih usluga na raspolaganju je poslovni klub (kafe). U prijatnom i klimatizovanom prostoru, uz besplatne napitke i dnevnu štampu, naši klijeni mogu provesti vreme koje je potrebno za popravku vozila 🙂

BESPLATNE USLUGE

Usluge koje se ne naplaćuju: kontrola izduvnog sistema, kontrola napajanja akumulatora, kontrola rashladne tečnosti u sistemu za hladjenje motora, kontola kočionog sistema i sistema za upravljanje.