Trenutno na akciji u Kiler Auto centru

Akcije!

Informacije o trenutnim akcijama i aktuelnim zbivanjima.

1. Sezonska akcija u Kiler Auto centru Beograd (Zemun)!!!

Uz izvršenu kompletnu registraciju vozila u Kiler Auto centru, na poklon se dobija kupon u vrednosti od 3000 din, za bilo koju servisnu uslugu. Neke od preporučenih usluga su: zamena guma, zamena antifriza, hotel guma, centriranje trapa, poliranje farova, mali servis, veliki servis, zamena pločica. Uz odabranu uslugu ostvaruje se i dodatni popust od 10% na delove.

kupon akcija tehnicki

2. Novo u Kiler auto centru – besplatna kontrola ispravnosti Vašeg vozila pre tehničkog pregleda!!!

Izbegnite neprijatnost da budete vraćeni sa tehničkog ili da plaćate negde 1500-2000 dinara za proveru ispravnosti svog vozila. Od sada kod nas završite sve na jednom mestu bez previše čekanja i nerviranja. Dok sedite u prijatnom ambijentu našeg kafe-a i uživate uz besplatne napitke, proverite ispravnost vozila, izvršite tehnički pregled i registraciju bez odlaska u MUP. Mogućnost plaćanja na rate. Izdavanje zelenog kartona. U slučaju da utvrdimo neispravnost Vašeg vozila, nađene nedostatke brzo ćemo otkloniti u našem servisu, tako da ćete opet uštedeti vreme i novac jer ne morate voziti auto na neko drugo mesto.
Opustite se, uživajte u vožnji a probleme oko Vašeg auta rešavamo mi!

tehnicki pregled i osiguranje 1

3. Besplatno preuzimanje i isporuka DPF filtera!

Kiler Auto besplatno vrši preuzimanje DPF filtera u krugu od 20 km (u odnosu na lokaciju firme) i očišćeni filter vraća klijentu na adresu. Ukoliko je klijent udaljen više od 20 km, Kiler Auto centar snosi troškove kurirske službe za preuzimanje filtera, kao i za vraćanje očišćenog filtera klijentu.

dpf ciscenje4. Besplatna kompjuterska dijagnostika DPF filtera.

dpf filterdpf test

5. Besplatne usluge

Usluge koje se ne naplaćuju: provera izduvnog sistema, provera napajanja akumulatora, provera rashladne tečnosti u sistemu za hladjenje motora, provera kočionog sistema i sistema za upravljanje.