AUTO-LIMARIJA I FARBANJE

Auto-limarija i farbanje

 

Auto-limarija i farbanje

 

Crash Centar obavlja sledeće limarsko-farbarske usluge na putničkim i dostavnim vozilima: poliranje automobila, farbanje i lakiranje vozila u komori, auto-limarske usluge, saniranje havarija na vozilima. Materijali i tehnike rada koji se koriste zadovoljavaju najviše standarde.
Pored ovih usluga Crash Centar nudi i uslugu šlep službe (ukoliko je potrebno da se havarisana vozila prevezu) koja je besplatna. Vozila klijenata se dovoze i odvoze. U okviru servisa postoji auto-perionica. Ukoliko šteta na vozilu prelazi 300.000 din Crash Centar ustupa zamensko vozilo.
Centar poseduje 1200 m2 radnog prostora, parking za 100 vozila i najveći je limarsko-farbarski centar u Srbiji. Svi zaposleni poseduju licence, imaju iskustvo rada u ovlašćenim servisima i imaju stalne obuke.
Crash Centar poseduje Mix Room Max Meyer (saradnja sa firmom Ehom d.o.o) i Nexa Autocolor. Komoru Pollino, jednu komoru za teretni program – model Discovery. Panter Car Bench za vraćanje automobila u geometriju, Fest ruku sa usisivačem. Sve navedeno garantuje vrhunski kvalitet usluga.